Baas B keert terug als singer-songwriter

Baas B keert terug als singer-songwriter

Na een periode van stilte laat Bart Zeilstra, ook wel bekend als Baas B weer van zich horen. In een interview met Noisey maakt hij bekend dat hij het weer op wilt pakken en een nieuwe weg in wilt slaan.


Baas B liet de afgelopen maanden al iets van zich horen. Met nummers alswist hij de aandacht van het publiek te trekken. In het interview bevestigd Bart hiermee door te willen gaan en daarbij ook een andere weg in te willen slaan. De naam Baas B mag dan als een rapper klinken, maar dat is tegenwoordig niet meer het enige waar Bart Zeilstra voor staat. Baas B wilt zich niet beperken tot rappen en wilt graag een andere kant van zichzelf tonen door middel van zang.


Een tijdje heeft Bart getwijfeld om nummers zoals ‘Wanneer Ik In Je Ogen Kijk’ uit te brengen omdat hij niet zeker was wat de reacties zouden zijn. ‘Je merkt toch dat één negatieve reactie harder aankomt dan tien positieve. Sommige mensen vonden het tof dat ik hiermee kwam, maar anderen willen je gewoon nog zien als de Baas B van vroeger.’ zegt de singer-songwriter.


Zingen is nieuw voor Baas B, hij is blij met deze nieuwe uitdaging als zanger, omdat hij normaliter voornamelijk rapt. ‘’Veel nummers schrijven voor mezelf en anderen. Mooie optredens doen, een mooie cd maken en genieten van elk moment’’ zo ziet Bart de toekomst voor zich.