Belle Perez viert 15 jaar carrière met Universal contract

Belle Perez viert 15 jaar carrière met Universal contract

Belle Perez, één van Vlaanderens meest succesvolle vrouwelijke artiesten van de voorbije 15 jaar, viert haar jubileum met een nieuw contract bij Top Act Music/Universal Music Belgium. Als voorloper van een in het najaar te releasen album, brengt Belle op 27 april een powerballade uit in duet met de Spaanse superster Bustamante. De single, ‘Castigame’, wordt op dezelfde dag ook in Spanje uitgebracht.



Belle Perez heeft alvast een palmares om u tegen te zeggen met ontelbare nummer 1-hits in Vlaanderen en Nederland, een muur vol gouden en platina awards en 5 Zomerhit trofees. Na 15 jaar aan de top van de showbizz wil Belle samen met Universal de volgende stap zetten in haar muzikale toekomst. “Ik heb een heel goed gevoel bij de samenwerking met het team van Top Act en Universal”, laat Belle weten. “En er komt een persoonlijke droom uit nu ik ook in Spanje met Universal aan mijn carrière kan werken”.

“Belle is een topartieste en het is een waar genoegen om samen aan haar verdere muzikale toekomst te kunnen bouwen”, zegt Patrick Guns, general manager van Universal Music.

Ook Gino Moerman, labelmanager van Top Act Music, is trots op de overeenkomst met Belle en de samenwerking met Universal Spanje. “Eigenlijk is het idee om een duet met Belle en Bustamante op te nemen al jaren geleden ontstaan”, zegt hij. “Maar nooit eerder paste dat in ieders agenda. Nu valt die puzzel wonderwel in elkaar en hadden we ons geen mooiere start voor de samenwerking met Belle kunnen wensen”.