CH!PZ verrast met nieuwe single 'Ain't Nobody'

CH!PZ verrast met nieuwe single 'Ain't Nobody'

In 2003 is Nederland compleet in de ban van de razendpopulaire zanggroep Ch!pz. Met catchy nummers als 'Cowboy', 'Captain Hook' en 'Ch!pz is Back' scoort de formatie hit na hit. Bijna 20 jaar later pakken Rachel van den Hoogen (37), Cilla Niekoop (35), Peter Rost (37) en Kevin Hellenbrand (36) de draad weer op met het swingende nummer 'Ain't Nobody'. 

 

De groep is vooral een doorslaand succes vanwege de uitgebreide videoclips en danspasjes. Hoewel er nog geen videoclip online is verschenen van 'Ain't Nobody' kun je het nummer hieronder wel alvast beluisteren. En probeer dan maar eens stil te blijven staan!

 

De groep vertelde eerder al aan RTL Boulevard hoe hun comeback na een uit de hand gelopen grap is ontstaan: “Een paar dagen voor de nationale grappendag plaatste ik een bericht op Facebook waarin stond dat we op 1 april in de Ziggo Dome zouden optreden. We kregen direct allerlei leuke reacties, en zelfs de media ging er met het nieuws vandoor. Vervolgens heb ik een appgroep aangemaakt en zijn we gaan praten met allerlei partijen en hebben we aangegeven dat we zin hebben om weer bij elkaar te komen", aldus Kev!n. 

 

Ch!pz viel eind 2010 uit elkaar toen het management geen succes meer in de groep zag, tot teleurstelling van Rachel, Cilla, Peter en Kevin. Zij wilden eigenlijk verder, maar dat kon niet omdat ze de auteursrechten niet in handen hadden. Hoewel de bandleden, achteraf gezien, het een goed besluit vonden, zagen ze het niet als een definitief einde. “We vonden het wel fijn om ieder onze eigen weg te gaan (…), we hadden alleen niet het gevoel dat we alles eruit hadden gehaald en hebben nooit een afscheidstour gedaan.” 

 

Bron: RTL Nieuws