De Roelvinkjes komen weer terug op Videoland!

De Roelvinkjes komen weer terug op Videoland!

Het is tijd om enthousiast te worden, want de Roelvinkjes zijn terug met een gloednieuw seizoen! In een video kondigen de Roelvinkjes vol vreugde aan: "We mogen het eindelijk bekendmaken! De Roelvinkjes zijn weer terug!"
 
Hoewel de broers nog niet veel willen onthullen over de nieuwe afleveringen verklapt Dries al een klein beetje: “Waarin we vooral Dave & Donny spectaculaire dingen zien doen. En mij vooral een heerlijk glaasje wijn zien drinken.”
 
De Roelvinkjes maakten hun televisie debuut voor het eerst in 2015, dit was een daverend succes! in 2018 maakte ze de overstap van RTL naar SBS waar ze nog twee succesvolle seizoenen hebben gemaakt. Dave & Donny hebben ook nog een aantal spin-offs gehad die een diepere kijk gaven in het leven van de Roelvinkjes. Een ding is zeker, de kijkers kunnen geen genoeg krijgen van de Roelvinkjes! 
 
Dit jaar zal het nieuwe seizoen van de Roelvinkjes te streamen zijn bij Videoland. De datum waarop het seizoen te zien is op Videoland is nog niet bekend, maar wij kunnen in ieder geval al niet wachten!