De streamers gaan weer van start

De streamers gaan weer van start

Nederlandse muziekliefhebbers kunnen hun agenda's alvast blokkeren voor een van de muzikale evenement van het jaar; The Streamers! Op 20, 21 en 22 oktober 2023 zullen The Streamers, die eerder het Olympisch Stadion in september 2022 al op zijn kop zette, een spectaculaire show in het GelreDome in Arnhem geven. Het worden weer avonden vol bekende hits voor jong en oud!
 
The Streamers is een bijzonder initiatief van een aantal Nederlandse artiesten die tijdens de lockdown periode samen een nieuwe 'band' hebben gevormd. De line-up is niets minder dan indrukwekkend, met enkele van de meest populaire artiesten van het moment als Rolf Sanchez, Emma Heesters, Flemming, Claude, Zoë Tauran, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Snelle, Danny Vera, Simon Keizer, Ronnie Flex, Acda en De Munnik, Paul de Munnik, Nick Schilder, Suzan en Freek, VanVelzen, Typhoon, Diggy Dex, Paul de Leeuw en Frank Lammers.
 
In tegenstelling tot vorig jaar zal het concert in het Gelredome dit keer niet als livestream worden aangeboden. De laatste tickets zijn te koop via https://tickets.thestreamers.nl dus wees er snel bij en grijp je kans om The Streamers live te beleven!