Dit weekend: Groots Met Een Zachte G

Dit weekend: Groots Met Een Zachte G

Dit weekend barst het feest in het Philips Stadion in Eindhoven opnieuw weer los! Niemand minder dan Guus Meeuwis treedt het hele weekend op met zijn eigen spectaculaire show vol Brabantse gezelligheid. Sinds 2006 is dit concert een jaarlijks terugkerend fenomeen geworden dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekwereld.
 
Met zijn kenmerkende stem, energieke optredens en aanstekelijke nummers weet Guus Meeuwis elk jaar duizenden fans te betoveren. Het Philips Stadion, de thuisbasis van voetbalclub PSV, transformeert tijdens dit evenement in een unieke concert locatie waar muziek en feest samensmelten. Dit jaar zal niemand minder dan Flemming het voorprogramma van Groots Met Een Zachte G verzorgen.
 
Groots Met Een Zachte G is uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Het is niet zomaar een concert, maar een groots spektakel waarbij het publiek wordt meegenomen op een onvergetelijke muzikale reis. Van bekende hits zoals "Brabant" en "Het is een nacht" tot aan nieuwe nummers die zorgen voor kippenvelmomenten, Guus Meeuwis weet keer op keer de juiste snaar te raken.
 
Echter, aan al het goede komt een einde. Guus heeft onlangs aangekondigd dat de volgende editie van Groots Met Een Zachte G volgend jaar de laatste zal zijn. Na zoveel jaren van onvergetelijke herinneringen, vrolijke meezingers en uitbundige feesten, zal het afscheid nemen zijn. Fans zullen deze laatste editie dan ook met nog meer passie en enthousiasme bijwonen, wetende dat het de laatste keer is dat ze kunnen genieten van dit grootschalige muzikale festijn.