Documentaire Tino Martin ‘Laat Me Leven’ bij Videoland

Documentaire Tino Martin ‘Laat Me Leven’ bij Videoland

AMSTERDAM – Tino Martin heeft zojuist aangekondigd dat er een documentaire over zijn leven verschijnt bij Videoland. Onder de titel ‘Laat Me Leven’ geeft de zanger een uniek inkijkje in zijn leven.
 
Vanaf 8 juli stream je bij Videoland de documentaire van Tino Martin. We zien hem optreden, backstage bij zijn concerten maar maken hem ook privé mee en krijgen een bijzonder inkijkje in het leven van deze Nederlandse topartiest.
 
Ruim een jaar heeft Tino Martin zich laten volgen en heeft hij samen met de makers van de documentaire een zo goed en eerlijk mogelijk beeld van zijn leven proberen te geven.
 
Tino Martin: "In deze documentaire neem ik jullie overal mee naartoe, naar mijn optredens, de theatertour, de Ziggo Dome concerten en privé; van een verjaardag tot aan kerstavond met mijn familie. Alles komt voorbij, hoogte- maar ook dieptepunten. Voor mij had het maken van deze documentaire maar één voorwaarde en dat is dat alles eerlijk en oprecht moet zijn. Mocht je mij beter willen leren kennen dan zou dat via deze Videoland documentaire moeten lukken.” 
 
De documentaire ‘Laat Me Leven’ wordt geproduceerd door SimpelZodiak en is vanaf zaterdag 8 juli exclusief te streamen bij Videoland.