Donny komt met boek én is te zien in MisFit 2

Donny komt met boek én is te zien in MisFit 2
Nadat Fajah Lourens in Donny Roelvink zijn videoclip heeft gespeeld heeft ze hem gevraagd een boek uit te brengen over fitness en gezondheid. Ze had Donny zijn documentaire gezien en vroeg zich af of hij dit niet in een boek wilde vertellen. In deze documentaire laat Donny zien hoe hij in korte tijd fit is geworden. “Fajah en ik hebben een beetje hetzelfde. Zij is begonnen als actrice en ik als tv-persoonlijkheid, maar op een gegeven moment is fitness ons eigen geworden”, aldus Donny.

En vanaf 18 november is zijn boek ‘Donny: Het motivatie werkboek’ dan echt verkrijgbaar. Het is het eerste boek van Donny. Een motivatie werkboek waarin hij je inspireert met zijn eigen verhaal over hoe sport en voeding hem hielpen de juiste keuzes te maken en door te zetten.

Maar Donny komt niet alleen met een boek, hij is ook te zien in de film MisFit 2. Hij speelt hier wederom de rol van Robin, als wie hij in 2017 ook te zien was in MisFit 1. MisFit 2 gaat 20 september in première en is daarna te zien in de bioscopen.

Pré-order hier het boek van Donny Roelvink: https://mkbmshop.com/nl/winkel/boeken/donny/