Donny Roelvink exclusief bij Jan Vis!

De 19-jarige Donny Roelvink is de laatste jaren flink bezig met zijn fitte levensstijl. Op zijn YouTube kanaal ‘Donny Roelvink, get fit the easy way’ werkte hij samen met zijn volgers aan een strak lichaam door middel van voedings- en sporttips.

Naast zijn successen op het internet is Donny ook bekend van de reality serie ‘De Roelvinkjes’ en heeft hij sinds kort, samen met zijn broer Dave, een eigen reality serie genaamd ‘De Roelvinkjes: Dave En Donny Doen Zaken’. In deze serie speelt zijn interesse in sport een belangrijke rol. Samen met Dave start hij een club waar je overdag terecht kan om te sporten met Donny en waar 's avonds gefeest wordt met Dave.

Ook is Donny een graag geziene gast op radio en TV. Zo was hij de afgelopen weken o.a. te gast bij de 'Frank en Vrijdag Show' op Radio 538 en bij 'De Dino Show'. Daarnaast zal hij in juni te zien zijn bij het Glamour Health Challenge Event waar hij samen met andere BN'ers een workout zal geven op muziek van bekende DJ’s.

Donny Roelvink, zoon van bekende Nederlandse zanger Dries Roelvink en broer van DJ Dave Roelvink, is vanaf heden exclusief te boeken bij Jan Vis artiesten en evenementen.