Douwe Bob presenteert songfestivallied

Douwe Bob presenteert songfestivallied
Vandaag heeft Douwe Bob in Amsterdam laten zien en horen met wel nummer hij Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Stockholm. Daarnaast maakt AVROTROS meer bekend over de invulling van zijn optreden.

Douwe Bob zegt: "Ik schrijf songs en krijg nu de kans om mijn muziek te laten horen op het allergrootste podium van Europa, het Eurovisie Songfestival”, vertelde Douwe Bob eerder aan RTL Boulevard. “Ik ga naar Stockholm om te winnen en ben heel heel blij dat ik het op mijn eigen manier kan doen. Wordt een hele mooie tijd!"

De zanger werkt samen met Hans Pannecouke om de act helemaal compleet te maken. Hij is de regisseur waarmee Anouk en Trijntje Oosterhuis eerder naar het Eurovisiesongfestival gingen. Douwe Bob zei in een interview met het Ad het volgende: "We gaan iets heel gaafs doen. Hans heeft zulke goede ideeën. Het gaat er fantastisch uitzien''.

Bij de bookmakers maakte Douwe Bob al een goede indruk. Hij staat bij sommige wedkantoren al op plek vijf.

Op 10 mei staat Douwe Bob in de eerste halve finale. De tweede halve finale vindt twee dagen later plaats en nog eens twee dagen daarna is de finale.