EliZe exclusief te boeken bij Jan Vis!

EliZe exclusief te boeken bij Jan Vis!

Na 8 jaar in Los Angeles te hebben gewoond, is EliZe weer neergestreken in haar thuisland! Vanaf heden is de zangeres exclusief te boeken bij Jan Vis artiesten en evenementen!

In 2004 beleefde EliZe haar definitieve doorbraak, toen ze met haar debuutsingle 'Shake' de hitlijsten bestormde. De opvolger 'Automatic' schoot regelrecht de top 10 in en ook 'I'm No Latino' (TMF Superclip) en 'Into Your System' waren niet weg te denken van radio en tv. EliZe werd genomineerd voor een TMF Award in de categorie 'Beste Zangeres' én trad op tijdens de uitreiking in Ahoy, Rotterdam.

In 2007 werd ze bekroond tot 'Best Singer' tijdens de Kids Choice Awards en twee jaar later won EliZe de 'Single and Famous'-Award. Naast zingen is EliZe ook actief als presentatrice! Zo presenteerde zij o.a. de Kids Top 20, So You Think You Can Dance én diverse programma's voor RTL, Ziggo Sport en KPN.

Op dit moment werkt EliZe aan nieuwe muziek en zal dit najaar haar EP 'Butterflies and Lies' lanceren. Daarnaast is EliZe weer volop beschikbaar voor optredens en is ze te boeken met 2 dansers óf met 2 muzikanten. De shows bestaan uit een mix van haar grootste hits, uptempo medleys van Rihanna, Madonna, Calvin Harris en tracks van o.a. Robin Thicke en Gloria Estefan.