Emma Heesters in 'Santa Claus Is Coming To Town'

Emma Heesters in 'Santa Claus Is Coming To Town'

De Ziggo Dome in Amsterdam zal dit jaar worden omgetoverd tot een kerstparadijs tijdens "Santa Claus Is Coming To Town" op 23 en 24 december!
 
Deze onvergetelijke kerstshow neemt bezoekers mee in een show vol klassieke en hedendaagse kerstfilms en -liedjes. Met Frank Lammers als de Kerstman, Soy Kroon, Buddy Vedder, Holly Mae Brood, en Emma Heesters, begeleid door het Noordpool Orkest, beloven het betoverende optredens te worden.
 
Door de show heen loopt een verhaallijn, waarin Emma Heesters de rol speelt van dochter Joy. Joy is dol op muziek maar haar moeder wil liever dat ze toekomst kiest met meer zekerheid. Samen met haar beste vriend is Nabil dromen ze ervan op een dag door te breken met een eigen liedje. Maar een forse ruzie met haar moeder gooit roet in het eten.
 
De show, "Santa Claus Is Coming To Town," belooft een overvloed aan muzikale en warme kerstsfeer voor jong en oud. Het evenement biedt een unieke gelegenheid om samen met familie en vrienden te genieten van de feestdagen op een wel heel bijzondere manier.
 
Mis deze betoverende kerstshows niet en verzeker jezelf van een plekje in de Ziggo Dome! 🌟 Tickets zijn nu verkrijgbaar via santaclausiscomingtotown.nl.