Geld geen beweegreden voor Kensington

Geld geen beweegreden voor Kensington

De leden van Kensington zijn van mening dat geld geen reden is om ‘ja’ te zeggen om optredens te verzorgen. De leden van de band willen zichzelf uit blijven dagen en vinden het leuker om spannende dingen te doen op het gebied van muziek. "Volgend jaar weer vaker in de Ziggo Dome spelen was goed geweest voor de portemonnee, maar we willen geen concerten om geld te verdienen.” In gesprek met AD zegt zanger Eloi Youssef dat de bandleden zichzelf willen blijven uitdagen. "Dingen doen die superspannend zijn. Daar past de Johan Cruijff Arena perfect bij."

 

De band staat dit jaar 5 keer in een uitverkochte Ziggo Dome, maar in 2018 is het tijd voor de volgende uitdaging; namelijk de Johan Cruijf Arena. "Er kunnen maar weinig bands zeggen dat ze in een stadion hebben gespeeld. Als we dat willen, moeten we het nu doen, vonden we”, laat drummer Niles Vandenberg weten.

 

Wat er na de arena op het pad van de muzikanten zal komen weten ze nog niet. Youssef: "Je moet een loopbaan vooral niet zien als een parcours waarop het alleen maar groter moet. Ik denk dat we ook van kleinere zalen weer zullen genieten. We maken ons geluk niet afhankelijk van het aantal toeschouwers."

 

Drummer Vandenberg vond "groot, groter, grootst" wel een fijne gedachte. "Maar als we dit hebben gedaan, kunnen we andere stappen zetten. Misschien een ander stadion. Het Olympisch Stadion in Amsterdam bijvoorbeeld.”