Gino Graus exclusief bij Jan Vis!

Gino Graus exclusief bij Jan Vis!

Vanaf heden is Gino Graus exclusief te boeken bij Jan Vis artiesten en evenementen. Wij heten deze talentvolle zanger van harte welkom in ons team.

Laat de zomer maar komen met de nieuwe single van Gino Graus
Gino Graus is inmiddels al 8 jaar bezig in de muziek en heeft in die periode veel mooie momenten meegemaakt, zoals zijn wekelijkse optredens in zowel kleine als grote gelegenheden. Hierbij waren zijn shows op het Mega Piratenfestijn in een uitverkocht Gelredome en op Dutch Valley voor hem extra speciaal.

De afgelopen jaren heeft Gino diverse singles uitgebracht, waarvan ‘Hey Schat’, ‘Vogelvrij’ en natuurlijk ook het eind vorig jaar verschenen ‘Ik Wil Je Kussen’ zeer succesvol waren. Ook bij het SBS6-programma ‘Topper Gezocht’ (April 2018) laat Gino zien en horen dat hij absoluut een topper is en na zijn spetterende optreden krijgt hij dan ook mooie commentaren van de juryleden.

Stilzitten is er niet bij voor Gino en daarom is hij naast het zingen ook bezig met een opleiding voor muziekproducer, waardoor hij ook de technische kant van het artiest zijn onder de knie krijgt en nog meer betrokken kan zijn bij de productie van zijn nummers. Dat is ook zeker het geval bij zijn nieuwe single ‘Ik Wil Liever Vrij Zijn’ die op 21 juni uitkomt. Een gezellig zomers nummer dat is geschreven door niemand minder dan Emile Hartkamp.

Gino : “Ik ben heel trots op dit nummer waarbij ik ook productioneel mijn bijdrage heb mogen leveren. Weer een mooie nieuwe stap in mijn carrière. Wat mij betreft kan de zomer beginnen”.