Glennis Grace door bij America's Got Talent

Glennis Grace door bij America's Got TalentGlennis Grace heeft de juryleden van America's Got Talent compleet omver geblazen met haar versie van Whitney Houston's Run To You. Via Twitter laat de zangeres weten dat ze door is naar de volgende ronde.
"Dit is een droom die uitkomt. Wat een waanzinnige ervaring! Mijn hart stroomt over! Dank je wel America's Got Talent en dank ook aan alle fans!", aldus de zangeres. Ook het programma zelf tweette lovende woorden: "Je moet wel een hele grote zangeres zijn om Whitney Houston te kunnen zingen."

"Ik zit hier en denk alleen maar: je ziet er fantastisch uit, je klinkt fantastisch, het voelt alsof ik kijk naar iemand die al een ster is", aldus jurylid Simon Cowell na het optreden van Grace. Ook Heidi Klum en Mel B waren onder de indruk en zei dat Grace "precies klinkt als Whitney Houston".

Een dag eerder verscheen al een korte preview van het optreden in de Amerikaanse talentenjacht, waarin ze de jury vertelde "dat ze geboren is om voor grote groepen mensen op te treden". Ook zei ze dat haar 11-jarige zoon Anthony hoopt dat ze haar dromen kan vervullen.

Vorig jaar trad de Amsterdamse al eens op in een club in Los Angeles, nadat haar YouTube-video van een optreden met de Ladies Of Soul viral was gegaan. Ook toen zong ze Run To You en dat bleef niet onopgemerkt. Via sociale media werd Grace bedolven onder de complimenten van mensen die haar gezien en gehoord hadden.Bron: Nu.nl