Grote successen voor Juf Roos!

Grote successen voor Juf Roos!

Juf Roos heeft zojuist een mijlpaal bereikt door maar liefst 90.000 theaterkaartjes te verkopen. Deze indrukwekkende prestatie wordt beloond met een welverdiend Platina Ticket, die werd overhandigd aan de cast van Juf Roos door niemand minder dan Ernst en Bobbie.
 
Juf Roos zal binnenkort de bioscopen in gaan met haar eigen bioscoopfilm, 'Juf Roos op reis naar de regenboog'. Vanaf 19 juli kunnen de jonge fans (en ouders) zich onderdompelen in een avontuur op het grote scherm, dat belooft te sprankelen met vreugde en muzikale magie.
"Juf Roos en Gijs gaan op vakantie en daar hebben ze superveel zin in. De lunchpakketjes zijn gemaakt, de koffers gepakt … de reis kan beginnen! Maar dan gaat er iets mis. Gijs slaat per ongeluk de rode roos van de jurk van de juf waardoor die haar magie verliest. Een groot probleem want met de bijzondere jurk konden ze overal naartoe reizen en nu gaat dat niet meer. In de kist van Oma Rosalinde vinden Juf Roos en Gijs gelukkig een oplossing. Als ze alle kleuren van de regenboog verzamelen, kunnen ze de jurk weer maken. Het blijkt nog een behoorlijke zoektocht om de juiste kleuren te vinden, maar wel een hele leuke!"
 
Maar dat is niet alles! Na het ongekende succes in het theater keert Juf Roos vanaf september ook terug naar het theater met haar nieuwste show, 'Een partijtje voor Gijs'. Het podium zal wederom worden omgetoverd tot een betoverende speeltuin vol liedjes, dansjes en interactie, waar kinderen en hun families kunnen genieten van een onvergetelijke live-ervaring met hun favoriete personages.