Gullie & The Allstarz brengen ode aan de 3e helft

Gullie & The Allstarz brengen ode aan de 3e helft

Een dikke samenwerking tussen niemand minder dan Gullie & The Allstarz om elke kantine in vuur en vlam te zetten.Het maakt namelijk helemaal niks uit of je de wedstrijd wint of verliest, als je maar wint in de kantine en kampioen wordt van de 3e helft. ‘Kampioenen Van De 3e Helft’ is een kantine anthem die zijn weerga niet kent en elke sportieveling voortaan zal helpen te winnen in de kantine. 

 

Gullie is natuurlijk geen onbekende meer met kneiters van hits als ‘Waar Is Mustafa!?’, ‘Brabant Mijn Land’ en ‘Steiger’ en eerdere samenwerkingen met Zanger Kafke en Buren van de Brandweer. The Allstarz zijn niet meer weg te denken uit de party scene en zetten al jaren overal de tenten op z’n kop en brengen nu met ‘Kampioenen Van De 3e Helft’ hun eerste eigen release uit. Doe dan ook maar gelijk een kantine anthem!

 

De single is op 15 september uitgekomen ter ere van de start van alle amateurcompetities. Want wij zijn de Kampioenen Van De 3e Helft en Gullie en The Allstarz zijn de koningen van de kantine. We gaan helemaal losss! #zuipendanmaar.