Guus Meeuwis geeft drie 'The Road to Groots' theathershows

Guus Meeuwis geeft drie 'The Road to Groots' theathershows

In juni is het weer tijd voor 'Groots met een zachte G'! De concertreeks, welke sinds 2007 plaatsvindt, zal 10, 11 en 12 juni weer neerstrijken in het Philips Stadion. Na twee jaar afwezigheid door corona zal Guus, samen met 35.000 bezoekers per show, het 15-jarig bestaan van Groots uitgebreid gaan vieren.

 

'The Road to Groots'

Tijdens 'The Road to Groots' zal Guus Meeuwis je meenemen op een muzikale trip door de 15-jarige Groots geschiedenis. Iedere maand lanceert hij een nieuwe show. De zanger gaat daarbij in stappen van klein naar steeds groter om uiteindelijk te eindigen in het Philips Stadion met zijn 'Groots met een zachte G' concerten. Guus start deze 'warming-up' op 4 maart in 013 Poppodium Tilburg. De zanger licht de gedachte achter zijn opbouwende shows toe: "Ik hoef jullie niet te vertellen wat feesten is. Ik hoef jullie niet te leren hoe je moet zingen, dansen en springen. Dat heb ik in al die jaren al vaak genoeg gezien. Ik wil je ook niet voorbereiden op het feest. Je bent heus niet vergeten hoe leuk het kan zijn. "Ik wil je op een leuke manier lekker maken voor het grootste feest van het jaar wat we al veel te lang hebben moeten missen."

 

Kaartverkoop 'The Road to Groots'

Kaartverkoop voor ‘The Road to Groots’ gaat op basis van inschrijving. Schrijf je in en je ontvangt een mail met een link naar de kaartverkoop. De kaartverkoop voor deze show start vrijdag 25 februari om 10.00 uur.