Het Zomertheater terug in Den Bosch

Het Zomertheater terug in Den Bosch

Wegens overweldigend succes in 2020 opnieuw ‘Het Zomertheater’ in Den Bosch; dit jaar met flinke upgrade

 

Met o.a. André Hazes, Chef’Special, Davina Michelle, Douwe Bob, Maan, Miss Montreal, OG3NE, Racoon, Rolf Sanchez, Snelle, Suzan & Freek en Tino Martin 

 

- Donderdag 10 juni t/m zondag 18 juli 2021 - 

 

Tickets vanaf zaterdag 29 mei om 11.00 uur te koop via www.hetzomertheater.nl

 

Vorig jaar maakte Nederland kennis met een prachtig nieuw evenement: Het Zomertheater, dat plaatsvond in een groot openlucht theater op De Pettelaarse Schans in Den Bosch. Het werd meteen een overweldigend succes en bleek the place to be om op een even ontspannen als inspirerende plek de zomer te vieren middels een perfecte avond uit. Lekker eten en drinken onder het genot van intieme en razendsnel uitverkochte optredens van ’s lands beste artiesten als Danny Vera, Davina Michelle, Tino Martin, Rowwen Hèze en Rolf Sanchez. 

 

Op veler verzoek wordt Het Zomertheater dit jaar opnieuw georganiseerd, en krijgt meteen een flinke upgrade! Het evenement is dit jaar grootser van opzet qua bezoekerscapaciteit. Er is plek voor 1250 bezoekers die per 2 of 4 personen in een prachtige en sfeervol gedecoreerde koepeltent aan hun eigen tafeltje zitten. Tijdens Het Zomertheater kunnen de bezoekers genieten van food & drinks (een aantrekkelijke menu- en borrelkaart) én entertainment van het hoogste niveau! Ieder evenement bestaat uit een voor- en hoofdprogramma, welke ook live op een groot scherm worden vertoond. 

 

Het Zomertheater wordt gedurende zes weken op donderdag tot en met zondag gehouden. Op zaterdag en zondag worden er dagelijks twee evenementen georganiseerd, zowel in de middag als in de avond. De tot nu toe bevestigde acts die zullen optreden zijn o.a. (in alfabetische volgorde): André Hazes, Chef’Special, Davina Michelle, Douwe Bob, Maan, Miss Montreal, OG3NE, Racoon, Rolf Sanchez, Snelle, Suzan & Freek en Tino Martin. Meer namen volgen, het volledige overzicht van de shows staat op de website.

 

De ticketverkoop start a.s. zaterdag 29 mei om 11.00 uur via www.hetzomertheater.nl. Vanwege de verwachte grote run op tickets geldt net als vorig jaar: OP = OP, dus wees er vroeg bij zaterdag!