Jeckyll & Hyde is terug!

Jeckyll & Hyde is terug!

Wie een jaartje tien teruggaat in de tijd zal het zich nog herinneren als de dag van gisteren: jumpstyle. De dans werd rond 2007 ontzettend populair in Nederland. Met het nummer ‘Freefall’ heeft Jeckyll & Hyde de jumpstyle op de kaart gezet. De iconische clip met de LEGO-poppetjes zal niemand vergeten. Nu komt Jeckyll & Hyde met een nieuwe track genaamd.

Met hits als 'Freefall' ‘Frozen Flame’ en ‘Time  Flies’ heeft Jeckyll & Hyde de hitlijsten gedomineerd. Zo heeft hij op nummer 1 gestaan in de ‘Nederlandse Top 40’ en de 'Poolse Top 40' en hadden ze de best verkochte single van 2007. Dacht je aan jumpen, dan dacht je aan Jeckyll & Hyde!

Met een DJ en twee Jumpers voorzien van oude en nieuwe tracks zetten ze de hele zaal op zijn kop. Hier hebben ze in het verleden voor gezorgd bij grote podia zoals: Gelredome, Koningsdag 538 (Museumplein), Koningsdag SLAM! FM (Rembrandtplein), Time Out Uitgaanscentrum en ze waren zelfs te bewonderen in het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen april was het voor Jeckyll & Hyde 10 jaar geleden dat zij bovenaan stonden in de hitlijsten. Luister daarom nu naar ‘Back In Time’ en boek deze act nu voor jouw feest.