Jett Rebel goes international!

Jett Rebel goes international!

Na een Nederlandse tour in verschillende popzalen zit het erop in eigen land. Samen met een fantastische band heeft Jett Rebel 11 succesvolle shows gespeeld door heel Nederland. Tijdens deze shows gaf Jett de fans ruim 3 uur entertainment. De ‘Super Pop Reprise Tour’ eindigde afgelopen zaterdag in het Patronaat in Haarlem. 

Bekijk hier de beelden van de laatste show in Haarlem:


Niet te stoppen!

Na een reeks shows in Nederland trapt Jett op 19 november zijn Duitse tour af in Aken. Ook deze optredens staan in het teken van zijn nieuwe album: Super Pop. De zanger gaat 6 shows geven bij onze oosterburen. Duitsland staat een groot spektakel te wachten. Kon je Jett om de een of andere reden toch niet zien in Nederland? Aken, Köln en Dortmund zijn dichtbij de Nederlandse grens. Dus pak je kans ga naar een van de shows op de volgende data:

19 november: Musikbunker in Aken

20 november: Luxor in Köln

21 november: Gleiss 22 in Münster

22 november: Badehaus in Berlijn

23 november: Cadillac in Oldenburg

24 november: Piano in Dortmund

 

Het blijft niet bij Duitsland

Niet alleen Duitsland moet zich voorbereiden op Jett. Spanje komt ook aan de beurt. De zanger gaat maar liefst 6 spetterende shows geven. Van 12 tot en met 17 december zal de getalenteerde zanger optreden in de volgende steden: Barcelona, Vitoria-Gasteiz, Santander, Tarazona De La Mancha, Madrid en Cangas Do Morrazo.

Duitsland en Spanje, get ready for Jett Rebel!