Jody Bernal, Rico Verhoeven & Ashton Brothers - Gabbers 2017

Jody Bernal, Rico Verhoeven & Ashton Brothers - Gabbers 2017

Gabbers


Op 15, 16 en 17 juni vindt de tweede editie van GABBERS plaats, dit keer in tropische sferen. Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer staan in totaal vier keer in de Ziggo Dome met hun comedyspektakel. Vandaag maakten ze op het strand van Bloemendaal bekend dat kickboxer Rico Verhoeven, zanger Jody Bernal en ‘s lands grootste theaterkinderen Ashton Brothers ook hun opwachting zullen maken in dé comedyshow van het jaar.

De GABBERS: “In onze nieuwe show gaan we op vakantie. We nemen dit jaar gasten mee om de ideale tropische show neer te zetten. Jody heeft met ‘Que Si, Que No’ nog steeds de grootste zomerhit allertijden, dat wordt sowieso een muzikaal feest. De Ashton Brothers zorgen voor extra clownesk spektakel met een dikke lach en Rico maakt ons natuurlijk fit voor de zomerse show. Misschien dat we hem dan kunnen uitdagen, maar wel met z’n vieren....”

Tijdens de shows claimen ze solo het podium voor dikke stand up’s, maar zorgen ook als viertal voor spectaculaire taferelen op de bühne. Door de uiteenlopende onderdelen zorgen de mannen opnieuw voor een afwisselende en veelzijdige avondvullende voorstelling.