K-otic reünie op 10 december in de HMH

K-otic reünie op 10 december in de HMH
AMSTERDAM – K-otic geeft op 10 december een eenmalig reünie-concert in de Heineken Music Hall.  Dit werd zojuist door de groep via verschillende kanalen bekend gemaakt. De kaartverkoop van het concert start vrijdag 8 april om 10:00 uur via www.koticlive.nl

Het concert kan mogelijk gemaakt worden door een geslaagd crowdfundingproject dat met een verbijsterend totaalbedrag van €58.282,- werd afgesloten. De Heineken Music Hall is de zaal waar het K-otic avontuur in 2001 ooit begon met twee uitverkochte shows. Vijftien jaar nadat de groep deze zaal als allereerste act opende, zal het zevental nog één keer al hun hits met live band ten gehore brengen tijdens deze unieke show.

“We zijn overdonderd en ontzettend dankbaar voor alle support die we hebben mogen ontvangen van onze fans, de media en iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt. We zijn druk met de voorbereidingen om er een onvergetelijke avond van te maken”,  aldus K-otic.

K-otic onstond in 2001 uit het televisieprogramma Starmaker. De zevenkoppige popgroep scoorde hits als ‘Damn I Think I Love You’ en ‘I Surrender’. Het debuutalbum ‘Bulletproof’ werd met meer dan 250.000 verkochte exemplaren het best verkochte album van 2001. Nadat de groep in 2003 besloot ermee te stoppen kondigde ze dit jaar een eenmalige reünie aan met de volledige originele bezetting.

K-otic
Heineken Music Halll, Amsterdam
Zaterdag 10 december 2016

Kaarten voor het concert gaan vrijdag 8 april om 10:00 uur in verkoop via www.koticlive.nl

hmhreunion2016