Lamme Frans lanceert carnavalshit 'De Politie'!

Lamme Frans lanceert carnavalshit 'De Politie'!

Lamme Frans op maximaal volume, want het is pas feest als de politie is geweest! Carnaval 2024 staat voor de deur, en met de gloednieuwe release van Lamme Frans wordt het een nog groter FEEST! 

 

POLITIEKORPSEN ENTHOUSIAST OVER CARNAVALSKRAKER

“Het is pas feest als de politie is geweest”, zo luidt het refrein van de nieuwe carnavalskraker van Lamme Frans. In de videoclip zien we Frans als agent de decibellen en bijbehorende feestvreugde behoorlijk opschroeven en stunts uithalen in een politieauto. Door heel Brabant wordt er opgewekt gereageerd op ‘De Politie (Het Is Pas Feest…)’, zelfs door politiekorpsen uit de provincie.

 

“Kwaliteit van de bovenste plank!”

Wijkagenten uit Breda schrijven op Instagram: “Dit wordt toch een hit.” Ook in Den Bosch is de arm der wet te spreken over de actie. “Das kwaoliteit, baas van den bovenste plank!” is te lezen op het account van de afdeling Den Bosch West. Politie Maasland noemt het hun favoriete carnavalsliedje.

 

“Kneiterhard aan het gaan op internet”

Het nummer stond het openingsweekend op 1 op iTunes en circuleert op dit moment in de top 3 van trending muziekvideo’s in Nederland op YouTube.

Lamme Frans zelf is verguld met de positieve reacties. “Keigezellig dat iedereen meedoet, en mede dankzij die korpsen istie ook kneiterhard aan het gaan op internet!” Het YouTube-kanaal van Lamme Frans trok al meer dan 26,5 miljoen kijkers.

 

Jubileumjaar

De carnavalsartiest zit dit jaar elf jaar in het vak. Een jubileum dat in carnavalsland groots gevierd wordt, onder andere met een eigen show op het befaamde Paaspop festival in Schijndel. “’t Is veur het eerst, zo’n eigen show in zo’n enorme tent, maar ik heb er ook enorm veul zin in.” Wat Frans in de tweede helft van zijn jubileumjaar gaat doen houdt hij nog even onder de politiepet. “Ge moet groot denken in ‘t leven zeg ik altéd maar!” zegt hij mysterieus vanachter een glaasje bier.

 

Bepakt met kilo’s confetti en een mandje vol maximaal volume trekt Frans ook komend carnavalsseizoen weer door het Brabantse land om stevig op te treden. Zijn fans kunnen zich verheugen op een nog groter en beter carnavalsseizoen dan ooit tevoren.