LUV' GOES MIAMI 2019!

LUV' GOES MIAMI 2019!
Het is dan eindelijk zover: LUV' in de nieuwe stijl en samenstelling, vertrekken vandaag naar Miami om een aantal gloednieuwe nummers aan hun reeds succesvolle repertoire toe te voegen. In deze drukke tijd is het heerlijk als een reisorganisatie alle zorgen voor je wegneemt. D-Reizen heeft de reis naar Miami tot in de puntjes verzorgd en geregeld.

José Hoebee, Marga Scheide en het nieuwe LUV' lid Chimène van Oosterhout reizen af naar de U.S.A. om daar hun kersverse gecomponeerde en geproduceerde nummers op te nemen in de studio's van Fort Lauderdale.

Niemand minder dan Henk Schorel, CEO van het succesvolle tv-en muziekformat bedrijf VIVA CANAL, heeft de dames persoonlijk uitgenodigd. Schorel is verantwoordelijk voor diverse nationale en internationale TV formats en producties en ziet vele mogelijkheden met het nieuwe LUV'.

Keith Lane Morrison, die al jaren zijn sporen in de Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse muziek business verdiend heeft als componist en producer, en o.a. hits componeerde voor  ENRIQUE IGLESIAS (drievoudig platina)  en  RICKY MARTIN (drievoudig platina), is verantwoordelijk voor de nieuwe LUV' nummers.Samen slaan de heren de handen ineen om te gaan werken met de dames van LUV', die erg trots zijn op deze prachtige kans en er dan ook dankbaar gebruik van maken.

Er lopen al diverse afspraken met Amerikaanse RADIO- en TELEVISIE stations over LUV' optredens en ook zijn er een paar Festivals die de dames graag op het podium zien staan.

José, Marga & Chimène kijken ontzettend uit naar dit nieuwe avontuur en kunnen zelf niet wachten tot ze hun nieuwe muziek, naast alle nummer 1 hits die ze altijd zullen blijven zingen tijdens hun optredens,  ook hier vanaf het komende voorjaar in Nederland ten gehore zullen brengen.