Maan komt met een ‘Pockets Full Of Change’!

Maan komt met een ‘Pockets Full Of Change’!
Vorige week kwam Maan met haar nieuwe single genaamd ‘Pockets Full Of Change’. De zangeres zit niet stil en blijft komen met nieuwe muziek!

Maan is bekend van ‘The Voice Of Holland’. In 2016 won ze het zesde seizoen van het programma en na de winst ging de carrière van Maan in een sneltreinvaart. Haar eerste officiële nummer werd geproduceerd door nummer 1 dj van de wereld: Hardwell. Dit nummer werd uitgeroepen tot ‘Alarmschijf’ op 538. Hiermee scoorde Maan haar eerste Top-40 hit op 13 februari 2016.

Samenwerkingen met $hirak en Sevn Alias doen het erg goed bij het publiek. Zo is het nummer ‘DJ’ samen met $hirak al meer dan 500.000 keer gestreamd op YouTube en is het nummer ‘In Amsterdam’ toegevoegd aan het nieuwe album van Sevn Alias genaamd ‘Picasso’.

Tevens gaat Maan vanaf december van start met een clubtour genaamd AM/PM. In deze clubtour gaat de zangeres o.a. haar nieuwe muziek (AM en PM) presenteren aan het publiek.

Maar de zangeres blijkt zich niet alleen te beperken tot zingen. Op het gebied van dansen blijkt Maan het ook erg goed te doen. Zo heeft ze onlangs nog meegedaan aan het dansprogramma ‘Dance Dance Dance’. In de uitzendingen kwam Maan met hoge kwaliteit dans en liet ze met haar uitvoering van ‘Cheap Thrills’ zien hoe perfect ze met haar emoties overweg kan.

Beluister de nieuwe single ‘Pockets Full Of Change’ op Spotify:

[embed]https://open.spotify.com/track/386ntR74USKuU9NUH5blMi[/embed]