Maan lanceert 'Lief Zoals Je Bent'

Maan lanceert 'Lief Zoals Je Bent'

Vanaf vandaag is het nieuwe nummer ‘Lief Zoals Je bent’ te beluisteren. Het nieuwe kunstwerk van Maan gaat over dat je erg gek op iemand bent en het niet uitmaakt wat een ander daarvan vindt. Na haar hits 'Blijf Bij Mij' en 'Spijt' is dit wederom een Nederlandstalig nummer van Maan!

Na een uiterst succesvol 2018 is vanaf heden Maan’s agenda voor 2019 geopend! De zangeres is vanaf nu te boeken voor optredens in het nieuwe jaar. Nog voor het einde van dit jaar zal Maan haar nieuwe EP lanceren, waarvoor zij nu in de studio zit.

2018 was een overweldigend jaar voor de 21-jarige zangeres! Haar duet met Ronnie Flex, genaamd ‘Blijf Bij Mij’, stond begin dit jaar weken op nummer één in de hitlijsten en werd bekroond met Dubbel Platina. Ook ‘In Amsterdam’, samen met Sevn Alias, behaalde de dubbel platina status. Onlangs bracht ze haar nieuwe single ‘Spijt’ (ft. Jonna Fraser) uit, welke inmiddels 5,5 miljoen keer gestreamd is op Spotify.

Met haar clubtour ‘AM/PM part 2’ verzorgde ze liveshows in de grootste poppodia van Nederland, waaronder Metropool (Hengelo), Paard (Den Haag), Melkweg (Amsterdam), Effenaar (Eindhoven) en Doornroosje (Nijmegen). Daarnaast stond Maan op grote festivals als Eurosonic Noorderslag, Pinkpop, Mysteryland, Paaspop, De Vliegende Vrienden van Amstel Live en ga zo maar door.

https://open.spotify.com/track/2dQRE94tqhBoxpe9tGcRrq?si=sBEuEUN1TB6bzIouTjMtLQ