Monique Smit van alle markten thuis!

Monique Smit van alle markten thuis!

Multitalent Monique Smit is van vele markten thuis; met haar herkenbare, Nederlandstalige repertoire is haar set enorm geschikt voor events waar gedanst en gedronken mag worden en met haar repertoire speciaal voor kindershows is ze dé artiest bij uitstek voor de jongere gasten! 
 
Nieuwe single ‘Nog Geen Siësta’
Samen met Wesley Klein heet Monique opnieuw een zomerse track gemaakt. ‘Nog Geen Siësta’ is de opvolger van ‘Mooier dan Mooi’, welke veelvuldig beluisterd is op Spotify en hoog in de Nederlandstalige hitlijsten heeft gestaan. Met ‘Nog Geen Siësta’ krijgen wij al zin in de zomer! 

 

Presentatrice
Monique Smit was o.a. jarenlang het gezicht van de Kids Top 20 welke ze met veel plezier wekelijks op allerlei scholen in het land mocht presenteren. Afgelopen mei stond ze samen met 120 kids en ouders nog op het Heilige Gras van de Johan Cruyff ArenA en presenteerde ze de Champ Camp. Monique is een flexibele en bovenal enthousiaste presentatrice die zeker van toegevoegde waarde is voor uw evenement.
 
Fashion & Lifestyle
Ook op modegebied wil Monique Smit zich maar al te graag laten zien. Ondertussen is ze het gezicht van Monique’s Favorieten, een eigen kledinglijn bij Ter Stal en heeft ze een eigen schoenencollectie bij Van Dalen. Daarnaast is Monique al jaren het gezicht van hét hand- en nagelverzorgingsmerk van eigen bodem: Herôme Cosmetics.
 
Sinterklaasshow
Speciaal voor het grootste kinderfeest van Nederland heeft Monique een spetterend Sinterklaas-optreden voorbereid! In het 'Grote liedjesboek van Sinterklaas' zit een brief van Muziekpiet. Hij vraagt Monique om de wens van Sinterklaas in vervulling te laten gaan en samen met de kinderen deze gezelligste dag(en) van het jaar te vieren. Tijdens de show zingt ze de grootste Sinterklaas-klassiekers en liedjes uit haar eigen KidsPop-repertoire (liedjes van ‘2 Kleine Kleutertjes’ en ‘KleuterPop’). Dit kinderfeest is speciaal gemaakt voor Sinterklaas en duurt ongeveer 35 minuten. 

 

Kortom: Je komt Monique dus écht overal tegen! Binnenkort ook op jouw event? Informeer naar de beschikbaarheid en mogelijkheden via info@janvis.nl of 073 5219151.