Nieuwe single Flemming met Ronnie Flex

Nieuwe single Flemming met Ronnie Flex

Vorig jaar brak Flemming door met de hits ‘Amsterdam’ en ‘Zij Wil Mij’. Nu is de geboren Bosschenaar de studio ingedoken met niemand minder dan Ronnie Flex. Toen Flemming ‘Terug Bij Af’ schreef, had hij al bedacht dat hij het nummer samen met Ronnie Flex uit wilde brengen. Doordat de twee tijdens de concerten van The Streamers en de Vrienden van Amstel LIVE contact hebben gelegd, is de samenwerking er eindelijk van gekomen.

 

Flemming had Ronnie altijd al in gedachten voor het rapstukje in het nummer dat hij had geschreven. “Omdat ik het gevoel had dat onze stemmen goed zouden matchen en hij helemaal bij de vibe van dit nummer past”, aldus Flemming Viguurs. "Dat Ronnie ook daadwerkelijk mee zou doen met dit nummer is iets waar ik alleen maar van kon dromen toen ik het destijds schreef. Maanden later reed ik na de studiosessie naar huis en luisterde het liedje. Het voelde als een droom die uit kwam."

 

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver en hebben Flemming en Ronnie Flex de single ‘Terug Bij Af’ uitgebracht. Wij denken dat Flemming hier met Ronnie Flex weer een hit te pakken heeft!