Nieuwe single Samantha Steenwijk

Nieuwe single Samantha Steenwijk

Na haar succesvolle Nederlandstalige hit ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ die 20 weken in de Nederlandstalige lijsten te vinden was en een nummer 1 positie behaalde, komt Samantha nu met haar nieuwe single: 'Proost Op Het Leven'.

Door de opzwepende Bigbandsound kun je niet stil blijven zitten en is ‘Proost Op Het Leven’ een muzikale sensatie. De reacties zijn nu al lovend. Zo schrijft Hollandse Hits Forum; “Samantha Steenwijk heeft met haar team een compleet nieuwe oude muzikale richting aangeboord zoals Django Wagner dat deed met de Volkse Gipsy. Oude tijden lijken te herleven voor een heel groot publiek en zo krijgt Samantha een compleet eigen smoeltje”.

De videoclip van haar nieuwe single straalt één en al gezelligheid uit en heeft een heerlijke zomerse plein sfeer aangevuld met mooie effecten. Ter promotie van haar nieuwe single krijgen de fans van Samantha de mogelijkheid om samen met de zangeres te ‘Proosten’ tijdens een gezellige feestavond. Meer informatie hierover is komende week te vinden op www.samanthasteenwijk.nl

‘Proost Op Het Leven’ is vanaf heden te verkrijgen op alle legale download/stream portals zoals o.a. Itunes, DownloadMusic.nl en Spotify.