Nieuwe videoclip Rolf Sanchez - 'Ven Ven'

Nieuwe videoclip Rolf Sanchez - 'Ven Ven'

Na zijn, met platina bekroonde, hit ‘Más Más Más’ is het voor Rolf Sanchez nu tijd voor de opvolger: ‘Ven Ven’, (spreek uit als ‘Ben Ben’). De zanger schreef het nummer samen met de gerenommeerd latino-producer Andy Clay tijdens zijn verblijf in Miami.

 

‘Ven Ven’ komt uit op 29 januari, bij 8ball Music.
Het dansbare nummer gaat over een relatie waarin een vrouw haar man verlaat omdat zijn leugens haar teveel werden. De man doet er echter alles aan om haar te overtuigen toch bij hem te blijven. “Het nummer gaat niet over mijn eigen relatie. Daarmee gaat het gelukkig heel erg goed. De song is geïnspireerd op een verhaal van iemand die ik ken. Daarnaast is het weer een heerlijke up- tempo song waar mensen blij van worden. Een nummer waarbij je spontaan zin krijgt om te dansen. Maar dan wel in de woonkamer”, aldus de zanger.


Nummer 1- hit
Met het behalen van de nummer 1- positie in de Nederlandse Top 40, 27 miljoen Spotify streams, 10 miljoen YouTube views én de platina status, had Sanchez met ‘Más Más Más’ de zomerhit van 2020 te pakken. Dat hij met ‘Ven Ven’ dit succes zou kunnen evenaren is iets waar de zanger alleen maar van kan dromen. “ Afgelopen zomer ging alles in een sneltreinvaart. Het was net een droom waar ik in beland was. Ik ben nog steeds zo dankbaar voor alle support en leuke reacties die ik kreeg. Hopelijk vinden mensen deze single weer net zo tof!”


TikTok en nieuwe videoclip
Het dansje dat Rolf voor ‘Más Más Más’ op TikTok plaatste was in 2020 met meer dan een miljoen views een enorme hype. Voor ‘Ven Ven’ choreografeert hij, wederom samen met zijn vriendin Sophia die danseres is, opnieuw een stukje voor TikTok. De choreografie zal ook te zien zijn in de videoclip die Rolf zelf regisseert in samenwerking met de Vlaamse regisseur Frank Telli (o.a. Yellow Claw, Boef, Lil’Kleine). Deze zal op 5 februari, een week na de release van de single, verschijnen.