Paul Elstak X Klubbheads herbeleven 90's met 'Memories'

Paul Elstak X Klubbheads herbeleven 90's met 'Memories'

Klubbheads zijn de producers van de hit (radio) versies van DJ Paul Elstak’s megahits  “Rainbow In The Sky”, “Luv U More”, “The Promised Land” en ‘Life Is Like A Dance”. Klubbheads en Paul doken onlangs de studio in en dat resulteerde in een gloednieuwe track “Memories”, helemaal in de sound van toen! Dit nummer zal een complete generatie warme herinneringen gaan geven, maar ongetwijfeld ook nu nog voor enthousiaste, stampende dansvloeren zal zorgen. Maak je klaar voor een kersverse blast from the past – Vanaf 6 december uit op Spinnin' Records! Paul presenteert zaterdag 14 december zijn grootste show ooit in het Gelredome: “DJ Paul Elstak 25 Years Rainbow In The Sky”. Ook zullen de mannen van Klubbheads op dit evenement acte de présance geven met een vette DJ set!

 

Luister en/of Download “Memories” vanaf vrijdag 6 december via alle digitale platforms!

 

 Nederlands dj/producer Paul Elstak was zonder twijfel een van de meest dominante artiesten van de jaren 90. Als een van de boegbeelden van de hardcore, misschien wel Nederlands grootste exportproduct, groeide hij uit van een populair DJ tot leverancier van de grootste hits - met als meest succesvolle voorbeeld de alltime hardcore classic 'Rainbow In The Sky'.

 

Klubbheads, op hun beurt, drukten ook flink hun stempel op de 90’s middels de producties en remixes voor Paul, maar ook met hun eigen hit-singles zoals o.a. 'Klubbhopping' en 'Kickin’ Hard'. Ook waren zij verantwoordelijk voor de productie voor een van de allergrootste hits uit die tijd van DJ Jean, namelijk 'The Launch'.

 

"Na bijna 24 jaar vond ik het weer eens tijd voor een lekkere ouderwetse happy hardcore track. Ik heb de mannen van de Klubbheads gevraagd mee te doen zodat het oude team weer bij elkaar is. Klubbheads maakten vroeger de K & A radio blast versies van mijn tracks. Het resultaat is 'Memories' geworden. We zijn er heel blij mee. Het oude 90’s gevoel zit er in. Een liefdesverhaal met gepitchte vocals en de herkenbare Paul Elstak 90’s kick. Spinnin' vond het ook een geweldige track en heeft het dan ook uitgebracht. Op mijn feest 25 years Rainbow In The Sky zul je 'Memories' zeker voorbij horen komen! Luister dus snel naar DJ Paul Elstak x Klubbheads - 'Memories', en waan je terug in de tijd."

 

  - Paul Elstak

 

"Omdat wij als producers van 'Rainbow In The Sky' op het 25 jaar jubileum event in het Gelredome staan, kwam Paul met het idee om een collab met ons te doen in de vorm van een single release. We waren het er al snel over eens dat supervet zou zijn om dan een track te maken die van top tot teen de 90’s ademt en direct doet denken aan alle DJ Paul Elstak hits uit die tijd, die wij samen met en voor hem produceerden.

 

We zijn mega trots op het eindresultaat van 'Memories' en kunnen niet wachten tot ie live gaat!"

 

  - DJ BoozyWoozy (Klubbheads)