Ralf en Rachel verzorgen titelsong CODE M

Ralf en Rachel verzorgen titelsong CODE M
Oud Junior Eurovisie Songfestival finalisten Ralf Mackenbach en Rachel Traets hebben de handen ineen geslagen en samen een duet opgenomen. De zomerse dance-single ‘Replay’ is de titelsong van de familiefilm CODE M, die in juni in de bioscoop verschijnt.

Ralf en Rachel: “We zijn heel erg blij met hoe ons duet geworden is, zeker omdat ook het hele proces er omheen zo leuk was. We zijn privé al een paar jaar vrienden en komen elkaar bijna altijd tegen bij optredens en premières. Verder hebben we al eerder samengewerkt aan muzikale projecten, waaronder een campagne voor Cordaid Kinderstem. Omdat we het zo gezellig hebben als we samenwerken, vonden we dat het tijd werd voor een duet en voilà, here it is! Alsof dat allemaal nog niet tof genoeg is, is ‘Replay‘ ook nog eens de titelsong van CODE M! Dat maakt deze samenwerking helemaal compleet!”

Ralf en Rachel zijn de twee finalisten die tot op heden de hoogste score wisten te behalen op het Junior Eurovisie Songfestival. De nu 19-jarige Ralf werd zes jaar (2009) geleden eerste met het nummer ‘Click Clack’ in de Oekraïne en de inmiddels 16-jarige Rachel behaalde een tweede plek in 2011 in Armenië met haar liedje ‘ Ik ben een teenager’.

Synopsis CODE M

In CODE M neemt de eigenwijze Isabel (11) na het auto-ongeluk van haar opa zijn zoektocht over naar het legendarische zwaard van de wereldberoemde musketier D'Artagnan, dat al eeuwen spoorloos is. Isabels enige aanwijzing is een geheime code die ze zal moeten ontrafelen om het zwaard te vinden. Samen met haar neef Rik (13) en vriend Jules (12) begint ze aan een spannende zoektocht langs grotten en kastelen, maar al snel komen de drie erachter dat ze niet de enigen zijn die het zwaard willen vinden. Op wie kan Isabel vertrouwen en wie heeft er een dubbele agenda?

Distributeur Independent Films brengt de film op 24 juni 2015 uit in de Nederlandse bioscopen. De single ‘Replay’ is vanaf 8 mei beschikbaar op iTunes en Spotify.