Ralf Mackenbach releast nieuwe single ‘Somewhere’

Ralf Mackenbach releast nieuwe single ‘Somewhere’
Vandaag lanceert Ralf Mackenbach zijn nieuwe single ‘Somewhere’, waarvoor hij een samenwerking aanging met Monty Wells, een producer/songwriter uit Washington DC. Voor de titel is bewust gekozen om zijn veelzijdige gebruik in deze huidige tijd. Mensen vragen zich steeds vaker af wie ze zijn en wat ze doen in een maatschappij waarin zowel blije als verdrietige gebeurtenissen zich afwisselen. De single is digitaal te verkrijgen via deze link.   

De productie van de single is geheel in de stijl van Ralf, een dancetrack, maar deze keer iets minder uptempo en met wat gevoeligere stukken erin. Dat heeft voornamelijk te maken met de tekst in het liedje, dat gaat over de liefde die soms ontbreekt, maar die altijd wel ergens te vinden is. De single wordt vergezeld door een geanimeerde clip die gemaakt is door een jong Vlaams animatie-en copywriting team genaamd ‘De Meerkat’. De video is geen typische Dance-video, zoals bij zijn vorige single ‘Over You’ wel het geval was.

“In mijn nieuwe single zit een duidelijke boodschap, namelijk dat liefde Somewhere altijd aanwezig is, ook al lijkt het soms ver te zoeken in de huidige wereld. Met mijn nieuwe track wil ik graag een beetje positiviteit brengen”, aldus Ralf.

Over Ralf

Ralf Mackenbach won in 2009 het Junior Eurovisiesongfestival. In 2010 bracht hij zijn eerste album ‘RALF’ uit. Het album bereikte de #10 positie in de album top 100 en voor dit album mocht hij in 2011 een Gouden Award in ontvangst nemen. Tegenwoordig is de 20-jarige duizendpoot naast zanger, danser, acteur en presentator ook te horen als DJ bij Efteling Radio en volgt hij naast dat alles nog een universitaire studie.