Raymond van Barneveld exclusief te boeken bij Jan Vis

Raymond van Barneveld exclusief te boeken bij Jan Vis
Vanaf heden is de meest legendarische Nederlandse darter aller tijdens exclusief te boeken bij Jan Vis Artiesten en Evenementen. We doen deze boekingen in samenwerking met All4Entertainment.

In zijn 35 jarige carrière is Van Barneveld uitgegroeid tot een internationaal icoon in de dartsport en mede verantwoordelijk voor de immense populariteit van de dartsport in Nederland! Vele huidige talenten zijn begonnen met darten nadat zij Barney’s wedstrijden zagen op TV. Hij weet tijdens zijn carrière maar liefst 21 hoofdtoernooien op zijn naam te schrijven, waaronder 5 wereldtitels. Hiermee staat hij nog steeds op een gedeelde 2e plaats van spelers met de meeste wereldtitels ooit! 2019 is het laatste jaar dat Raymond van Barneveld actief is als professioneel darter en zal na het WK afscheid nemen als deelnemer.

Dartclinic
Raymond van Barneveld is te boeken voor een 2 uur durende dartclinic tijdens uw evenement. Tijdens een Clinic krijgen de bezoekers aanwijzingen en tips  en zal er een kijkje gegeven worden in de dartsport. Uiteraard zal Raymond een pijltje mee gooien en zullen bezoekers met hem op de foto kunnen gaan. De Clinics kunnen worden uitgebreid met een extra uur, een Mastercaller, dartbaan/dartbanen en een aandenken voor de gasten etc. Speciale wensen zijn bespreekbaar.
Een clinic is uitermate geschikt als toevoeging aan uw bedrijfsfeest,  open dag,  jubileumfeest, relatie dag, beurzen etc.

The RVB Experience ‘Meet the Legend’
Deze zeer exclusieve Clinic is beschikbaar voor groepen tot 12 personen in het trainigscomplex van Raymond van Barneveld in Den Haag. In dit ‘museum’ zijn alle grote titels aanwezig en is de geschiedenis van 35 jaar Raymond van Barneveld samengebracht. Van een telegram van het Koningshuis en Koninklijke onderscheiding tot de gewonnen Lakeside Wereldbeker en vele andere grote trofeeën, foto’s en shirts en een videostream van de legendarische gewonnen WK Finale van 2007 tegen Phil Taylor.

Tijdens deze 2 uur durende clinic in de meest intieme setting zullende gasten veel aandacht krijgen en veel anekdotes te horen krijgen. Uiteraard zal men ook zelf aan de bak moeten om een pijltje te gooien tegen elkaar en Raymond van Barneveld. Uw gasten zullen met champagne worden ontvangen en gedurende het verblijf worden voorzien van diverse drankjes en hapjes. Na afloop krijgen alle gasten een goodie bag mee naar huis (met o.a. fligts, T-shirt, boek en fotokaart*) en uiteraard mag een foto met de Wereldbeker niet ontbreken. Daarnaast ontvangt de contactpersoon van de groep een gesigneerd en ingelijst wedstrijdshirt van Raymond van Barneveld als aandenken.