Rob de Nijs komt met nieuw album

Rob de Nijs komt met nieuw album

Zanger Rob de Nijs komt op 27 oktober met een nieuw album, genaamd 'Niet Voor Het Laatst'. Rob kan er geen genoeg van krijgen, want het Nederpop-icoon viert in december zijn 75e verjaardag en heeft in deze jaren al tientallen albums uitgebracht.

Samenwerkingen

Rob heeft voor dit album werkelijk alles uit de kast getrokken. Op het album staan samenwerkingen met vele grote namen zoals Fréderique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues, Spinvis en Paskal Jakobsen van BLØF. Ook werkt Rob opnieuw samen met songwriter Belinda Meuldijk.

Intenser dan ooit

De Nijs geeft zich volledig bloot op zijn nieuwe plaat. "Het is een album waarop ik kwetsbaarder durf te zijn dan ooit. Eerlijk en openhartig. Ik kom dichterbij dan ooit", zegt de zanger. "Een aantal mensen heeft het al gehoord en de reacties zijn allemaal hetzelfde. Ze zijn er kapot van, zo mooi vinden ze het. Het is mooi om een gevoel te vertolken waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen", aldus Rob de Nijs.

Jubileumtour

De zanger is onlangs ook begonnen met een speciale jubileumtour die hem langs theaters en poppodia in het hele land brengt. Ter viering van Rob's 75e verjaardag op 26 december draagt de tour de naam ’75 Jaar’.