Rolf Sanchez brengt eigen docuserie 'Mi Historia' uit op Prime Video

Rolf Sanchez brengt eigen docuserie 'Mi Historia' uit op Prime Video

In de sprankelende nieuwe docuserie "Mi Historia" krijgen kijkers een unieke kans om een diepgaande blik te werpen in het leven van de getalenteerde Rolf Sanchez. De serie werpt een welverdiend licht op het feit dat Rolf's succes allesbehalve vanzelfsprekend was. Met constante support vanuit zijn toegewijde familie en manager Ruud heeft hij talloze obstakels moeten overwinnen, gepaard met zowel hoogte- als dieptepunten.
 
"Mi Historia" onthult Rolf's persoonlijke verhaal op een wijze die hij nog nooit eerder publiekelijk heeft gedeeld. Deze diepgaande docuserie belicht de reis van een jonge artiest die vastberaden was om zijn dromen waar te maken, ongeacht alle uitdagingen die op zijn pad kwamen. De documentaire laat zien hoe Rolf Sanchez in een razend tempo naam gemaakt heeft in de Latin scene en daar bekend staat om zijn opvallende stem en gepassioneerde optredens.
 
Mis deze bijzondere kijk in het leven van Rolf Sanchez niet en duik in "Mi Historia", waar het verhaal van deze inspirerende artiest tot leven komt. De eerste drie meeslepende afleveringen van "Mi Historia" zijn nu exclusief beschikbaar op Prime Video!