Rolf Sanchez exclusief bij Jan Vis!

Rolf Sanchez exclusief bij Jan Vis!
Met gepaste trots mogen we u melden dat ‘de King of Dutch Latin’ Rolf Sanchez vanaf heden exclusief te boeken is bij Jan Vis artiesten en evenementen! Met een prachtige vertolking van ‘Solo Otra Vez’ (All By Myself) bewees Rolf afgelopen zaterdag een terechte kandidaat te zijn van het programma Beste Zangers. Hij is te boeken voor een tape optreden en voor een optreden met zijn live band de Latin Society.

Rolf wordt in 2011 bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan de talentenjacht X-Factor waar hij de finale weet te bereiken. Twee jaar later vertrekt hij naar de Dominicaanse republiek om zich daar te richten op de Spaanstalige/Latin nummers. Dit blijft niet on opgemerkt en Rolf krijgt de kans om op te treden in diverse televisieshows. Inmiddels werkt Rolf samen met o.a. Guianko Gómez (producer van Marc Anthony) en word hij inmiddels ook wel de King of Dutch Latin genoemd. In 2019 maakt Rolf zijn acteer debuut in de film ‘Verliefd op Cuba’. In de film van  Johan Nijenhuis speelt Rolf een liefdeskoppel met  Abby Hoes.

Momenteel is Rolf één van de kandidaten van het populaire televisieprogramma ‘Beste Zangers’. Komende zaterdag staat Rolf in het middelpunt tijdens de show en zullen de overige kandidaten nummers die op Rolf betrekking hebben ten gehore brengen.

Rolf is te boeken voor een tape optreden en voor een optreden met zijn live band de Latin Society.