Rolf Sanchez kondigt AFAS Live én nieuwe muziek aan!

Rolf Sanchez kondigt AFAS Live én nieuwe muziek aan!

‘The latin sensation of the 21st century’ heeft zojuist een eigen show in AFAS Live én zijn nieuwe single ‘Un Chance’ aangekondigd! 
 
Op 14 december zal Rolf Sanchez met zijn eigen show ‘Una Noche’ in AFAS Live in Amsterdam optreden. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook zijn nieuwe single aangekondigd; ‘UN CHANCE’ is vanaf vanavond 00:00 te beluisteren.

Rolf Sanchez is momenteel het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Hij heeft maar liefst twee diamanten platen ontvangen voor zijn nummer 1-hits in de US Billboard Tropical Airplay chart, en is meerdere keren genomineerd geweest voor prestigieuze prijzen zoals Premios Juventud (beste nieuwkomer) en Premio Lo Nuestro (beste act). Met zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma Beste Zangers wordt hij ook in Nederland geliefd onder een breed publiek.

 

Een van zijn bekendste nummers ‘Pa Olvidarte’, met Emma Heesters, belande binnen drie weken in de Top 5. Het was het hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige nummer ooit in de Top 40 en stond maar liefst 12 weken op nummer 2.

 

In 2020 lanceerde Rolf ‘Más Más Más’, die zijn vorige record verbrak. Zijn populariteit groeide verder op sociale media toen Nederlanders zijn danspasjes begonnen na te doen. In 2021 en 2022 scoorde Rolf hit na hit, waaronder ‘Ven Ven’, ‘Hef Je Glas’, ‘Increíble’ en ‘Missen Zou’. Zijn debuutalbum ‘Mi Viaje’ bereikte de platina status met meer dan 100 miljoen streams. In 2023 voegde Rolf nog meer hoogtepunten toe aan zijn carrière, waaronder een volledig uitverkochte clubtour en de release van zijn documentaire ‘Mi Historia’, waarin hij zijn reis naar succes laat zien.

 

En nu kunnen we Rolf Sanchez eindelijk zien schitteren op 14 december in de AFAS Live in Amsterdam ‘UNA NOCHE’ de avond die je niet wil missen!

Tickets zijn vanaf maandag verkrijgbaar via www.rolfsanchezlive.nl