Rolf Sanchez scoort dé zomerhit van 2020!

Heel Nederland is in de ban van Rolf Sanchez. Zijn nieuwe single ‘Más Más Más’ is dé zomerhit van 2020. De vrolijke meezinger met het beroemde dansje is een grote hit op social media, maar natuurlijk ook in de hitlijsten. Momenteel staat het nummer op de eerste plaats in de Nederlandse Top 40. Eerder wist ‘Más Más Más’ ook al de hoogste positie van de Single Top 100 te bereiken, nadat het nummer al dagen op rij bovenaan stond in de Nederlandse Spotify Top 50. Op YouTube is de video inmiddels al ruim 2 miljoen keer bekeken!

Ondanks dat Rolf’s ‘Una Noche’ show die in oktober in de AFAS zou plaatsvinden, verplaatst is naar volgend jaar, is er toch nog goed nieuws voor zijn fans. Volgende maand staat de sympathieke zanger namelijk in het theater met zijn ‘Mi Aventura’ tour. Deze tour is speciaal gepland op anderhalve meter, zodat fans toch nog de kans hebben om Rolf de komende maanden te zien optreden.

Wil jij Rolf Sanchez zien in een mooie intieme setting? Bestel nu je kaarten voor de ‘Mi Aventura’ show via rolf-music.com!