Ronnie Flex en Famke Louise nemen videoclip op

Ronnie Flex en Famke Louise nemen videoclip op

Ronnie Flex en Famke Louise hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe single! De samenwerking kwam tot stand nadat Famke een bezoekje bracht aan de afkickkliniek waar Ronnie verbleef.

“Ik ben best goed met de mensen die om Famke heen werken, zo via via zijn we bij elkaar geland”, aldus Ronnie Flex. De rapper ziet het schrijven van nummers in rehab als therapie. Hij zei: “Ik ben heel blij dat mensen zoals Famke, dat ze langs zijn gekomen bij mij toen ik daar was.”

Track en clip


“Het wordt sowieso een geweldige videoclip, ik heb nog nooit op een mooie motor gereden. Dit wordt het eerste keer dat ik op een motor heb gereden. Je weet toch, ik ga niet veel verklappen”, zei de rapper. De titel van de track en wanneer de clip uitgaat komen is nog niet bekend.

Afkickkliniek


Een maand geleden heeft Ronnie Flex bekend gemaakt dat hij zich heeft ingeschreven bij de afkickkliniek om van zijn wietverslaving af te komen. Dit bericht liet hij weten op zijn Instagram. “Ben ff gaan afkicken in rehab. Ik rook wel veel wiet. Maar ik ga wel stoppen. Het is niet goed”, aldus Ronnie.