Ruben Annink exclusief te boeken bij Jan Vis

Ruben Annink exclusief te boeken bij Jan Vis

Met gepaste trots kunnen we melden dat wij, in samenwerking met Friendly Fire, de exclusieve boekingen van Ruben Annink mogen verzorgen! 

 

Ruben Annink maakt met zijn gitaar en volle, kleurrijke stem herkenbare songs. Hij haalt inspiratie uit verhalen van de mensen om hem heen en de ervaringen die hij zelf opdoet. Hij leeft zijn eigen leven, geniet met volle teugen, maakt fouten, valt en staat weer op. Daarmee is hij een inspiratiebron voor veel jongvolwassenen.

 

Eerder was Ruben te zien in programma’s als The Voice Kids, De Beste Singer-Songwriter van Nederland en Beste Zangers en hij werkte samen met Ali B, Teske en Jonna Fraser. Afgelopen jaar besloot de charismatische en ietwat rebelse singer-songwriter zijn eigen weg in te slaan met zijn muziek. Hij neemt de regie over zijn leven: “Leef van dag tot dag, niemand heeft je morgen beloofd. Ik wil dat iedereen beseft hoe mooi het leven is. 

 

Een 30 minuten durende tapeshow van Ruben Annink én zijn gitarist bestaat uit mashups van eigen repertoire en bekende covers en classics.