Samantha Steenwijk - Het Leven Is Zo Mooi

Samantha Steenwijk - Het Leven Is Zo Mooi

Maandag kwam Samantha Steenwijk haar nieuwe single ‘Het Leven Is Zo Mooi’ uit. De boodschap van het lied dat je moet genieten van het leven en zijn wie je bent, is op het lijf geschreven van de altijd spontane Haagse volkszangeres.

Samen met haar producers schreef Samantha deze heerlijke meezinger. Na haar vorige singles; Hou Toch Van MIJ, Lieveling Wat Hou Ik Van Jou, Proost Op Het Leven  verwachten we met ‘Het Leven Is Zo Mooi’ weer veel enthousiasme.

‘Het leven is zo mooi!’ – met dit in gedachten brengt Samantha een ode aan ‘Den Haag’ en aan waar ze is opgegroeid. Geluk dat ze daar kende, en stiekem verlang je toch allemaal weer naar die tijd van toen!

Lopend door de straten waar zij als kind opgroeide, even langs haar oude school.. Dat ene plekje in haar ‘stad’ waar ze altijd graag was en eigenlijk nog steeds is.. dat gevoel van toen en nu…

Met medewerking van Kim Holland, Henk Bres, Tony Star en onze Minister President Mark Rutte die als verrassing ook nog even de revue passeert wordt de clip een ware ode aan Den Haag.


Over Samantha Steenwijk

In 2013 behaalt Samantha de finale in het SBS6-programma Bloed, Zweet &  Tranen. Teamcaptain Gerard Joling was meteen verliefd: “Dat zalm roze bloesje met dat Haagse accent en die geweldige stem, je bent een kroonjuweel en een talent op en top!” Gerard krijgt gelijk, want een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres en wordt hiermee in één adem genoemd met Glennis Grace. Begin 2014 komt zij met de single ‘Hou Toch Van Mij’, welke is geproduceerd door Hans van Vondelen en Vincent Claase. De single wordt heel goed ontvangen en Samantha voor het tweede jaar op rij door BUMANL genomineerd voor beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ behaalt zij een nummer één positie in de Nederlandse hitlijst en behoort de single tot één van de meest gedraaide liedjes van 2014. In de zomer van 2015 komt Samantha met ‘Proost Op Het Leven’; ook deze single werd heel goed ontvangen en is te horen als jingle bij Rob Stenders Platen Bonanza op NPO Radio2. Eind 2015 komt de single Rood of Groen, een cover van Reet Petite, welke in het land tijdens de live optredens het heel goed doet. De zangeres ontvangt hetzelfde jaar een BUMANL nominatie voor ‘Beste Single’ met ‘Lieveling Wat Hou Ik Van Jou’ en wint een Koos Alberts Award voor Beste zangeres.