Sharon Doorson is ‘homovriendin’ 2015

Sharon Doorson is ‘homovriendin’ 2015
Zangeres Sharon Doorson mag zich sinds vrijdagmiddag 'Pink Best Friend' van 2015 noemen na het ontvangen van de LGBT Student Award. Ruim 9000 homojongeren en studenten nomineerden de ex-The Voice kandidate als ideaal voorbeeld voor de homogemeenschap.

Patrick van der Pas, organisator van de International LGBT Student Day, is erg blij met zijn nieuwe ‘Pink Best Friend’. "De LGBT Student Award wordt toegekend aan een jonge bekendheid die zich inzet voor onze gemeenschap. Naast dat Sharon altijd een positieve uitstraling heeft, heeft zij zich met haar laatste single ‘Electrify’ op een muzikale manier ingezet voor diversiteit en tolerantie. Hiermee heeft ze een positief signaal gegeven naar haar fans en bewonderaars en een statement gemaakt ten aanzien van homoseksualiteit. Zij is een positief rolmodel voor veel jongeren en studenten en een voorbeeld voor mensen die zich 'anders' voelen."

Naast de award die Sharon ontving, is tevens haar lied ‘Electrify’ het officiële themalied van de LGBT Student Day, de roze studentendag op 18 juni in Maastricht.