Vacature: Front Office medewerker bij Jan Vis

Vacature: Front Office medewerker bij Jan Vis

Kom jij ons team versterken?
Als front office medewerker ben jij een communicatieve topper en het eerste aanspreekpunt voor klanten en gasten, zowel aan de telefoon als op kantoor. Je draagt zorg voor een gastvrije ontvangst en biedt professionele ondersteuning aan je collega’s. 
 
Wat ga je doen?
-        Beantwoorden van inkomende telefoongesprekken en e-mails op vriendelijke en efficiënte wijze. 
-        Verzorgen van administratieve taken, zoals het afhandelen van boekingen (denk hierbij aan contractenadministratie, verwerken van riders, aanvragen van verzekeringen, aangiftes van BumaStemra, weekchecks etc). 
-        Het verwelkomen en te woord staan van gasten en klanten.
-        Het zorgdragen voor een representatieve uitstraling van kantoor.
 
Wie ben jij?
-        Je hebt een afgeronde mbo-opleiding: bij voorkeur in de richting van front office, administratie of secretarieel.
-        Je hebt ervaring met het gebruik van kantoorsoftware, zoals Microsoft Office (Excel, Word, Outlook)
-        Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling én schriftelijk). Beheersing van de Duitse taal is fijn, maar geen must.
-        Positief ingesteld, nauwkeurig en zelfstandig.
-        Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
-        Ad hoc werkzaamheden en tussendoor-vragen zijn geen onderbrekingen van je werkzaamheden, maar geven je juist energie!
-        Woonachtig in omgeving ’s-Hertogenbosch.
 
Durf jij deze uitdaging aan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw motivatie!
 
Wie zijn wij?
Jan Vis Entertainment is meer dan muziek alleen. Het bedrijf is opgericht in 1963 en het oudste en één van 
de grootste entertainment- en artiestenbureaus van Nederland. We zijn een Brabants familiebedrijf, dus gezelligheid alom, maar hard werken en een nuchtere instelling staan centraal. Van festivals tot bedrijfsevents en van clubs tot feestweken, zowel nationaal als internationaal; de markt waarin Jan Vis werkzaam is, is erg breed. Artiesten als Maan, Rolf Sanchez, Emma Heesters, Vengaboys, Crazy Pianos On Tour, Monique Smit, Dries Roelvink en Juf Roos worden door dit bureau vertegenwoordigd en treden op in zowel binnen- als buitenland. 
 
Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie binnen een professionele werkomgeving, waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je maakt deel uit van een enthousiast team en krijgt de kans om jouw talenten verder te ontplooien
-        Een uitdagende parttime of fulltime functie (vanaf 24 uur)
-        Een marktconform salaris 
-        Een informele en professionele werkomgeving
 
Reageren
Stuur een korte motivatie en je CV naar Brigitte Vis (brigitte@janvis.nl) voor zondag 18 februari 2024. Uiterlijk 29 februari 2024 kan je een reactie van ons verwachten. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.