Vengaboys & Emma Heesters bij Toppers In Concert 2024!

Vengaboys & Emma Heesters bij Toppers In Concert 2024!

Vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei 2024 gaat het feest weer van start in de Johan Cruijff Arena tijdens Toppers in Concert! Dit jaar met niemand minder dan de legendarische Vengaboys en Emma Heesters!
 
Naast Vengaboys en Emma Heesters kunnen bezoekers van de Toppers ook optredens verwachten van o.a. Kris Kross Amsterdam, OG3NE, Marco Schuitmaker en natuurlijk de Toppers zelf: René Froger, Gerard Joling, Jan Smit en Jeroen van der Boom. Dit jaar staat 'het meezingfeest van het jaar' in het teken van 'Club Tropicana' Waan je in het tropisch paradijs! De plek op aarde waar iedereen een zorgeloze levensstijl nastreeft'. Samen met 65.000 andere feestgangers zal elke avond een geweldig feest worden!
 
Toppers in Concert is een jaarlijks muziekevenement dat publiek van alle leeftijden aantrekt. Het biedt een avond vol feest en plezier, met een diverse line-up van nationale en internationale artiesten. Of je nu van hits uit de jaren '90 houdt of van de nieuwste muziek wilt genieten, de Toppers hebben voor ieder wat wils. De kaartverkoop voor Toppers In Concert 2024 begint maandag 16 oktober om 09:00 uur via ticketpoint.nl, wees er op tijd bij om je kaartjes te bemachtigen.