Waylon coach in nieuw seizoen The voice of Holland

Waylon coach in nieuw seizoen The voice of Holland
Waylon wordt coach in het komende seizoen van ‘The voice of Holland’. Hij neemt plaats op de stoel van Anouk. De veelbesproken zangeres, die het afgelopen seizoen voor het eerst als coach te zien was in de populaire zangwedstijd, verwacht deze zomer haar zesde kindje. RTL, Talpa en Anouk hebben geprobeerd om de opnameschema’s op elkaar afgestemd te krijgen. Uiteindelijk is gezamenlijk besloten op zoek te gaan naar een vervanger, zodat Anouk straks in alle rust kan gaan genieten van de nieuwe liefde in haar leven. In het achtste seizoen neemt de Nederlandse zangeres gewoon weer plaats in haar ‘eigen’ coach-stoel.

Nieuwe coach
Waylon heeft met zijn staat van dienst in de muziekindustrie en zijn rol als prof in ‘It Takes 2’ de capaciteiten om talenten vakkundig te beoordelen en begeleiden. Als country-liefhebber met een uitzonderlijk geluid weet hij zich nagenoeg alle muziekstijlen in no time eigen te maken. Naast Ali B, Sanne Hans en nieuw voice-lid Guus Meeuwis is Waylon een waardevolle toevoeging aan het coachteam.

Waylon over zijn nieuwe rol als coach in de ‘The voice of Holland’: "Ik voel mij natuurlijk super vereerd en heb er heel veel zin in!”

Binnenkort is het weer tijd voor de grootste zangtalenten van Nederland om te laten zien dat ze onder leiding van een live band de nieuwe Voice of Holland zijn. Aanmelden kan nog via www.thevoiceofholland.com

Bron: RTL Nederland