Wietze de Jager keert terug

Wietze de Jager keert terug

Zondagnacht keerde Wietze de Jager terug op de radio.

Hij had een afwezigheid van bijna een jaar. De Jager was voorheen een DJ bij Qmusic, maar vanaf middernacht presenteerde hij een programma op Radio 538.

Het was al bekend dat Jager zou werken bij Radio 538, wanneer en wat hield hij nog geheim. Tijdens zijn eerste aflevering kreeg de DJ de vraag of de vroege maandaguren zijn vaste tijden zouden worden. Wietze zei dat daar geen sprake van is. "Zie dit als wendagen. Mijn dochter had dat ook op de crèche, en ik doe dat hier bij 538."

Onzeker


De terugkeer zorgde voor de presentator wat spanning. Tijdens zijn uitzending vertelde Wietze aan zijn luisteraars dat hij lang moest nadenken over wat hij zou zeggen bij zijn herintrede. "En ik kan je zeggen: ik weet het nog steeds niet. Ik kan wel zeggen dat ik echt super gespannen ben op dit moment. Mijn moeder zei altijd: heb het erover, dan is het weg. Nou ik kan je vertellen mams: dat is dus niet het geval."

Zoals de velen van ons weten, vormde Wietze samen met Mattie Valk een radioduo bij Qmusic. De twee ging uitelkaar door een ruzie. Wietze is op SBS6 sinds kort te zien als presentator, maar hij meldde dat hij  heimwee heeft naar het radiomaken.