Duizend en een ideeën

Duizend & één ideeën

 

Dinner in the sky

Culinair genieten op zo’n 50 meter boven de grond!

 

Animatie op topniveau

Lakeien die een wel erg officiële ontvangst verzorgen, obers die struikelend uw drankje komen brengen of schoonmakers die te vroeg arriveren en bruut uw feest verstoren ... Met een komische of enerverende act maakt u uw feest pas echt bijzonder. Jan Vis Entertainment is gespecialiseerd in animatie. Zoekt u een bekende goochelaar? Of een hip dansgezelschap? Via ons vindt u de spectaculairste acts. Op deze en de volgende pagina’s vindt u duizend en één ideeën. Zelf een idee of wens? We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen, dus aarzel niet om contact op te nemen.

 

Workshop golf

Golf is een van de snelst groeiende sporten van Nederland. Niet gek, want het is een heerlijke sport om te spelen. Ontspannend, lekker buiten in een natuurrijke omgeving, samen met familie, vrienden of collega’s. Een sport die techniek, concentratie en tactiek vereist. Een leuke manier om kennis te maken met de golfsport is een workshop golf, vaak een golfclinic genoemd. Er is geen voorkennis of enige ervaring vereist om deel te kunnen nemen aan de golfclinic. Een golfprofessional leert u de belangrijkste golftechnieken, zoals het putten, het chippen en de swing. Daarnaast wordt altijd een echte hole gespeeld, zodat u daadwerkelijk ervaart wat het is om te golfen. Het enige waarvoor we moeten waarschuwen is dat u het golfvirus te pakken kunt krijgen en dat u sneller terug te vinden bent op de golfbaan dan u zelf denkt.

 

Poker is booming and hot!

Wij kunnen u in één dagdeel laten zien waarom iedereen het over poker heeft op het moment. Uw personeel tijdens het bedrijfsuitje, uw vrienden op het vrijgezellenfeest of uw klanten op een beurs of conferentie. 

 

Poker is dé manier om uw gasten een gezellige dag te bezorgen. Over deze ervaring zal nog lang ‘nagekaart’ worden! Kijk op onze site voor meer mogelijkheden. En hebt u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

 

Koken met passie

Bent u nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, maar wilt u niet ‘gewoon’ met uw personeel uit eten gaan? Draai het dan eens om. Laat iedereen zelf de handjes uit de mouwen steken tijdens een kookworkshop. Voor één dag is iedereen zelf even chef-kok en bereidt de groep gezamenlijk een heerlijke maaltijd. Een kookworkshop kan op iedere locatie plaatsvinden. Samen met een topkok wordt een spectaculair diner klaargemaakt. En natuurlijk sluiten uw gasten de avond gezellig af. Onder het genot van het heerlijke, zelfgemaakte diner en een goed glas wijn!