Van friet tot kaviaar

Geen feest is compleet zonder lekker eten. Maar smaken verschillen. Bovendien vraagt elke gelegenheid om de juiste lekkernijen. Jan Vis Evenementen denkt met u mee, brengt de mogelijkheden in kaart en komt samen met u tot de ultieme culinaire invulling. Uiteraard volledig afgestemd op úw feest, úw budget en úw gasten. Van de meest exotische hoogstandjes tot Belgische frieten: niets is ons te gek!

Jan Vis Evenementen loopt graag voorop. Óók op het gebied van eten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een running dinner, een dinner in the sky, fingerfood of een chique oesterbar? Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, lunch of vergadering: wij maken er iets bijzonders van. En wilt u het eten combineren met een sterk staaltje entertainment? Kies dan voor de zingende ijscoman of een van de vele andere acts! 

Proeverijen & workshops
Wilt u uw feest of bijeenkomst iets extra’s geven? Verras uw gasten dan met een eet- of drinkproeverij. Of laat ze hun eigen diner bereiden tijdens een gezellige kookworkshop. Succes verzekerd!

Eten in stijl
Een Hollandse avond is niet compleet zonder heerlijke stamppot. En oriëntaalse sferen ontstaan pas als u de lekkerste gerechten uit de Oosterse keuken serveert. Bij een feest in stijl hoort eten in stijl. Jan Vis Evenementen maakt uw themafeest graag 
compleet met de juiste culinaire hoogtepunten!

Maatwerk 
Jan Vis Evenementen staat voor maatwerk. Elke specifieke wens vervullen we met plezier. Van exclusieve hapjes tot eenvoudige buffetten. Voor grote of juist kleine gezelschappen. Alles is mogelijk.

Meer (w)eten? 
Informeer gerust naar de mogelijkheden!